Informatie Gezinshuis

(foto boven: uitreiking picknicktafel bij het 100ste gezinshuis --> 10-site in Ederveen d.d. maart '20)

Op deze pagina geven we u informatie over de Gezinshuis Pakketpolis en de Gezinshuis Arbeidsongeschiktheidsverzekering.

1. Gezinshuis Pakketpolis

Bekijk hier onze flyer over de Gezinshuis Pakketpolis. 

Verleg één steen in een rivier en de stroom zal nooit meer hetzelfde zijn. Dat is waar het om draait in gezinshuizen.

Ik heb dat inmiddels meerdere keren met eigen ogen mogen aanschouwen en steeds opnieuw raak ik daarvan onder de indruk. Kinderen in je gezin opnemen omdat zij mogen delen in jouw geluk. In jouw liefde voor de ander. In jouw overvloed. Kinderen die zonder deze gezinshuizen op een andere plek opgroeien, bijv. in pleeghuizen of andersoortige instellingen.

Een gezinshuis is veel meer dan een plek waar kinderen worden opgevangen. Het is een plek waar je jezelf mag zijn en waar je door te vallen en weer op te staan mag leren lopen in zelfstandigheid met een (her) ontwikkelt gevoel van eigenwaarde, vertrouwen en hoop.

Als financieel advieskantoor proberen wij een (klein) steentje bij te dragen aan de kracht van ieder gezinshuis. Als ‘financiële huisarts’ hebben wij samen met de echte kenners een gezinshuispakketpolis ontwikkeld. Een echt specifiek product met alle noodzakelijke ingrediënten.  Zakelijk en privé loopt immers door elkaar heen en ook zijn er kinderen die spulletjes meenemen en elders schade kunnen toebrengen. Het is een compleet pakket geworden waar wij als kantoor ook écht achter staan. We staan graag in persoonlijk contact met ieder gezinshuis. Het is niet voor niets dat we altijd uitgaan van een persoonlijk gesprek om elkaar te leren kennen en om te zien wat er speelt en hoe wij het beste aan kunnen haken met onze diensten en producten. De mens staat op ons kantoor altijd centraal!

 Lees hier de algemene voorwaarden van J.J. Meijer Assurantiën. 

 

Meer in deze categorie:


Meer weten of persoonlijk advies?

Persoonsgegevens
 ,  Aanpassen?
Opzoeken adres gegevens mislukt Handmatig invoeren?
Vraag/opmerking

J.J. Meijer Assurantiën maakt gebruik van cookies op haar website Accepteren Meer informatie